Useful Links
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec odio. Praesent libero. Sed cursus ante dapibus diam. Sed nisi. Nulla quis sem at nibh

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec
Copyright © 2017 DAPSONISHMEALWEBHUB
About Us
OVER ONS
Welkom bij MC Hamaland
MC Hamaland

MC Hamaland is een motorclub uit de Gelderse Achterhoek met ca. 95 leden, zowel dames als heren. Deze leden zijn afkomstig uit het gehele Hamalandgebied, zodat je gerust kunt spreken van een regionale club. Wij zijn een echte toerclub en bezoeken ook vele toerritten en motortreffens in binnen- en buitenland.

Voor en vooral door de leden worden er ook verschillende evenementen georganiseerd. Wat te denken van bijvoorbeeld fabrieksbezoeken aan BMW in Berlijn, en Triumph in Hinckley(Engeland). Maar ook clubweekends tijdens Pinksteren of zomaar een luxe weekend in een hotel ook voor de gezelligheid. Natuurlijk hebben wij ook regelmatig clubritten.
Bestuur
2e voorzitter:
Edie Breukers
Voorzitter
Luc Smeenk
Secretaris:
Gerben Vrieze
06-38744380
Penningmeester
Jacques Vulker
Wist je dat...
Ook tijdens de motorarme winter zien we elkaar regelmatig en organiseren we bijvoorbeeld info-avonden over techniek of nodigen we iemand uit die iets leuks te vertellen heeft. Vaste evenementen in het seizoen zijn: 
- Wintertreffen gezellig samen zijn bij een kampvuur
- Clubtreffen met Pinksteren. Dit is een familietreffen alleen voor eigen leden.
- De Hamaland-Helmhorst (gehandicapten)run op de 1e zaterdag van juli.
Wat motoren betreft is er een grote verscheidenheid bij ons in de club aanwezig, dit loopt uiteen van de lichtere toerfiets, choppers en customs tot de snellere sportfietsen, toerbuffels en zijspannen.
Maar vooral staat het motorrijden en de gezelligheid voorop, dus wat je rijdt is totaal van ondergeschikt belang, als je maar motor rijd.

MC Hamaland
Met passie voor motorrijden
Clubhuis: Cafe/ restaurant
Haak en Hoek
Holterhoekseweg 6
7142 HZ Groenlo